От 1992 година комплекс Фантазия съчетава богато меню с висококачествени ястия и напитки и перфектно обслужване. Прекрасната градина на ресторанта през лятото предлага уют и спокойствие сред шума на големия град. Менюто на ресторанта включва интернационална кухня, приготвена с най-качествените продукти, които главният готвач лично подбира вече повече от десетилетия.

Ресторантът винаги има с какво да изкуши както редовните си посетители, така и новите си клиенти. Менюто се обновява всеки сезон с актуални предложения и акценти.  Обедното меню е различно всеки ден. На клиентите се предлага разнообразие и изискано съчетание от добре подбрани предястия, основни ястия и свежи десерти. Всичко това може да бъде съчетано с богата селекция от вина от всички лозаро-винарски региони на България и някои изпитани и подбрани с вкус вина от Италия, Франция, Нова Зеландия, Испания и Южна Африка.

Ресторант Фантазия е подходящ както за бизнес срещи, обеди, вечери или официални тържества, така и за частни срещи, събирания с приятели, или романтични вечери в елегантна обстановка. Ресторантът разполага с вътрешен салон от 130места. За горещите летни дни и вечери, Фантазия Ви кани и в прохладната си зелена лятна градина със 150 места и голям детски кът.

Комплекс Фантазия

Комплекса е емблематично място в квартал Овча купел, София и предлага невероятно добри възможности за провеждане малки и големи частни събирания от всякакъв род. Ресторантът на комплекса е компактен със 130 седящи места.

Външен детски кът в ресторант Фантазия

Удобно разположен в съседство с просторната градина и е оборудван с добре обезопасени нови уреди.

Малките палавници могат да се забавляват безплатно сред уредите на отркито.

Хотелската част

Намира се на втория етаж на сградата и разполага с 8 двойни стаи, оборудвани модерно и уютно. За всички гости на комплекса има голям паркинг.

Градината на ресторант Фантазия

Разполага с 200 места и голяма открита детска площадка с разнообразни, нови съоръжения, които са добре обезопасени. Мястото е рай за малчуганите. В лятната кухня има атрактивна пещ на дървени въглища и барбекю.

Прекрасна озеленена външна част с много широки зелени пространства и дървени навеси. Свежест и излъчване на парк. Голяма и приветлива кухненска част, оборудвана със спретната пещ на дървени въглища, която придава специфичния аромат на вкусните пици!

Фантазия кетъринг

Изработваме на място или доставя за Вашето събитие уникални хапки, гурме плата, изкусителни сладкиши и оригинална декорация. Сватба, фирмено парти, юбилей – всеки важен за Вас повод, официален или личен, можем да превърнем в незабравимо събитие.