Вътрешен салон-ресторант

Салон-ресторант “Фантазия” е уникално пространство, съчетаващо изкуството на гурме кухнята с изискан дизайн и комфортно уютно усещане. Ние вярваме, че храната не е само хранене – тя е изкуство, споделено преживяване и пътешествие из аромати, вкусове и текстури.

Нашата Кухня

Нашите шеф-готвачи, с иновативни и вдъхновяващи концепции, създават изключителни ястия, които се основават на най-качествени сезонни продукти. От изкусителни френски деликатеси до традиционни местни вкусове, нашето меню е плод на страстта и креативността на нашия екип.

Атмосфера

Нашият салон ви кани да се насладите на уютна обстановка, която е перфектна за интимни срещи, специални моменти и бизнес обеди. С деликатен декор, съчетаващ класически елементи с модерни акценти, създаваме уникална атмосфера за нашите гости.

Услуги

Във вътрешния си салон, “Фантазия” предлага разнообразие от услуги, включително:

  • Обяди и Вечери за Гурме Любители: Нашите ястия са приготвени с най-високо качество на съставките, гарантирайки незабравимо гурме изживяване.
  • Специални Събития и Партита: Организираме специални събития, като романтични вечери, рождени дни, сватби и други, с персонализирани менюта според нуждите на клиента.
  • Коктейли и Напитки: Нашите бармани създават коктейли и напитки, които допълват перфектно вкуса на ястията и осигуряват незабравимо изживяване на всеки гост.

Заповядайте при нас

Салон-ресторант “Фантазия” ви кани да откриете изисканата кухня, уютната обстановка и безупречното обслужване. Независимо дали търсите романтичен уикенд или стилно място за делови обяд, ние сме тук, за да ви посрещнем и ви направим част от нашите вкусни и елегантни преживявания. Почувствайте вкуса на Фантазията – тук и сега.