Градина ресторант Фантазия

Външната градина на ресторанта е с 200 места и е просто разкошна. Направена е просторна, с много дърва, сянка, различни кътове и елегантно озеленяване. Около нея има малък красив зелен парк с поляни, цветя, хълм и кът за отдих между големи борови дървета. Част от градината е и лятна кухня-барбекю на ресторанта, където можете на живо да гледате как майсторът – пицар върти тестото и мята пиците в пещта с дървени въглища.

На поляната има голяма открита детска площадка, люлка, детски машинки и шарена пързалка. Всички съоръжения са нови и добре обезопасени. Мястото е рай за малчуганите. На където и да погледнеш – цветя, дървета, поляна и просторна зеленина.

Зелена оазис в сърцето на града

Нашата външна градина представлява истински рай за гурме ценители, които се стремят към ексклузивни вкусове в приятна обстановка. Предлагаме пространство, което съчетава изисканост, природна красота и възможност за наслаждаване на най-добрите ястия под открито небе.

Атмосфера на релаксация и изисканост

С грижа и внимание към детайлите, създадохме място, където природата среща изкуството на готвенето. Градината ни е оазис на спокойствие, подходящ за романтични вечери, приятни семейни обеди или специални поводи. Разполагаме с удобни места за сядане, подходящи за всеки вкус и настроение.

Кулинарни удоволствия под открито небе

Нашата кухня предлага богат избор от вкусове, внимателно създадени от нашия отбор от готвачи. Сезонни продукти и иновативни гурме концепции се сливат в неповторимо изживяване, което събужда сетивата и удовлетворява вкусовите желания на нашите гости.

Специални събития в природата

Нашият ресторант предлага възможност за провеждане на специални събития под открито небе. Разполагаме с уникални площадки, подходящи за романтични сватби, партита, частни обяди и други събития, които искате да направите незабравими.

Заповядайте при нас

Градината на ресторант “Фантазия” ви очаква за да се потопите във вкуса на природата и гурме изкуството. Нашето пространство е създадено с любов към детайла и стремеж към перфектно обслужване. Независимо дали искате спокойствие и уединение или живот и радост, нашата външна градина е винаги готова да ви посрещне с отворени обятия.

Нека споделим вкуса на удоволствието заедно – заповядайте и се насладете на хармонията на външната градина на ресторант “Фантазия”.